5 tiltak for perfekt hår

Det er ikke så mye som gir en strakere rygg enn når man har fått hårtransplantasjon og en ny frisyre. Hele verden ser ut til å smile til deg, og du føler deg ovenpå.

Du kan selvfølgelig trene ryggen jevnlig, fordi det å ha sterk rygg har mange fordeler. Blant annet gjør det at du slipper å ha smerter som aldri går bort. Da er det bedre å ha vind i håret slik at man føler seg som aller best.

Vi tenkte å se på noen tiltak for å få best mulig hår, slik at man kan bruke mer tid på andre ting. Det å lete etter supermidler og velmenende kjerringråd er ikke alltid like effektivt. Men husk, mister du plutselig håret, oppsøk legen først!

Se på disse fem tiltakene for perfekt hår.

Hårtransplantasjon

Dette er en enkel og smidig løsning dersom håret forsvinner. Velg hårtransplantasjon i Oslo nå som samfunnet er åpnet opp og du igjen kan farte en tur til hovedstaden. Hårtransplantasjon er implantater fra en annen del av kroppen, som kodes genetisk for ikke å avgi hår igjen. Dette steget er enkelt og trygt, men krever at man gjør en operasjon. Få flyttet grafts (hårsekkgrupper) dit du mangler ditt vakre hår, enten det er til manke, øyenbryn eller skjegg.

Styrk helsen totalt sett

Med dette tiltaket vil man få en bedre helse totalt sett. Man må sette fokus på to viktige grupper, nemlig kostholdet (mat og drikke) og aktivitet. Har du en stillesittende jobb kan det hende du pådrar deg livsstilssykdommer du ikke har kontroll på. Du kan til og med begynne å miste håret. Ryggøvelser som styrker ryggen og bekkenet er det første steget i treningen, som både kan gi deg en sunnere kropp og hår.

Hårvask med lite kjemikalier

Vi vil som gjerne vaske håret vårt flere ganger i uken, kanskje så mye som hver eneste dag. Men, bruker man sjampo med for mye kjemikalier, kan det faktisk skade håret. Det beste er å vaske seg med mindre sjampo for å beholde håret. Et sunt hår tåler vask, men fordeling av sjampo kan hjelpe. Finn en sjampo uten silikon om du er nødt å vaske håret ofte.

Tørk håret i frisk luft

Har du langt fint hår, har du sikkert lyst å bruke hårføneren på det for at det skal tørke. Men, dette fører til at håret spjærer opp og slites fortere. La heller håret tørke i en håndduk mens du gjør noen andre ting eller ute i frisk luft. Da vil du beholde den robuste strukturen i hårtuppene og bevare ditt perfekte hår.

Reduser dine uvaner

Mat og drikke er både sunt og godt. Men vi har mye å gå på når det gjelder usunne vaner. Vi konsumerer både for mye søppelmat og alkohol. Reduksjon av rødt kjøtt og alkohol er det første steget i endret kost. Du blir mer opplagt, får til å gjøre de riktige tingene og begynner sakte, men sikkert å få perfekt hår. Det er med slike tiltak du får til det du vil!