Velg riktig størrelse på brystimplantatene – unngå ryggsmerter

Vurderer du å ta brystimplantater? Da har du en god del å ta hensyn til, og du må ikke glemme ryggen!

Store bryster fører til ryggsmerter

Mange ønsker seg store bryster, men for dem som har det kan det være en stor belastning. Hvert år får mange kvinner dekket brystreduksjon av staten, fordi størrelsen deres fører til store plager med smerter i ryggen, i tillegg til nakke og skuldre. I likhet med rekonstruksjon av bryst etter brystkreft er dette medisinsk begrunnet, og dekkes derfor av det offentlige.

For deg som ønsker en brystforstørrelse er det lurt å ha dette i bakhodet. Det er altså mange ulemper ved store bryster, og derfor bør du tenke deg godt om før du tar valget. Uansett hvilken størrelse du går for, kan det lønne seg å trene ryggen, slik at du er forberedt på vektøkningen på brystkassen.

Hør på kirurgen din

En god kirurg vil hjelpe deg finne en størrelse som ser naturlig ut til kroppen din, og som ikke vil gi deg slitasjeskader i rygg og nakke. Implantatene fra Motiva norge er svært populære for tiden. Denne leverandøren fokuserer på kvinnehelse og tilbyr et nytt generasjonsimplantat. Implantatet har førsteklasses sikkerhetsteknologi og gir resultatet du alltid har drømt om! Motiva gir færre arr, et skreddersydd resultat og har et mer naturlig utseende. På nettsiden deres finner du en liste over norske klinikker som tilbyr implantatene, slik at du enkelt kan finne en seriøs klinikk. Dra gjerne på konsultasjon hos flere, slik at du finner en kirurg du trives med.

Mange grunner til ønske om brystforstørrelse

Det finnes mange grunner til at kvinner ønsker å ta brystimplantater. Dette kan for eksempel skyldes stort vekttap som har påvirket brystenes utseende eller mindre volum etter graviditet. Mange kvinner anser dette som en naturlig prosess og påvirkes ikke av det, mens for andre kan det gå utover selvbildet. Uansett hva som er din situasjon, håper vi du er godt voksen og tar et gjennomtenkt valg. Du kan få flotte resultater, men husk at større ikke betyr bedre. Gjør størrelsevalget i samtale med kirurgen din. Husk på at svært store, tunge implantater kan gi ryggsmerter, og at det er best å velge en størrelse som passer til akkurat din kropp.